daikin_klima_emura

Prijeten dom skozi celotno leto

V našem podjetju se posvečamo prodaji klimatskih naprav priznanih znamk, ki so primerne za domove, pisarne ali poslovne prostore.

Klime v naši ponudbi zagotavljajo:

  • odličen izkoristek
  • tiho delovanje
  • nizko porabo električne energije.

Kontaktirajte nas na 040 294 389, kjer vam bomo z velikim veseljem podali dodatne informacije in vam svetovali v skladu z vašimi željami in potrebami. Za pomoč pri izbiri klimatske naprave poglejte na dno strani, kjer so zbrana pogosta vprašanja in odgovori.

Dobava naprave je možna v roku par dni oz. že naslednji delovni dan v kolikor jo imamo na zalogi. Dostava klimatskih naprav je brezplačna do vključno 30 km v eno smer (okolica Nove Gorice) oz. 60 km v obe smeri. Ob naročilu poskrbimo tudi za montažo.

Pogosta vprašanja

Koliko prostorov želite hladiti/ogrevati?

Če imate le en, oziroma več prostorov, ki niso ločeni z vrati (primer: dnevna soba s kuhinjo), običajno zadostuje ena naprava.

Če imate več prostorov, ki so ločeni z vrati (primer: kuhinja in dnevna soba, spalnica, otroška soba, wc), potrebujemo več naprav ali pa eno zunanjo in več notranjih enot.

Kako velik prostor želite ogrevati in hladiti? Kakšno moč potrebujem?

Moč naprave je odvisna od velikosti prostora, toplotne izolacije ter velikosti oken.

Pred nakupom klimatske naprave je zelo priporočljivo, da z nami opravite ogled in izmero prostorov, da vam predlagamo za vas optimalno klimatsko napravo, ali pa da nam poslikate vaše prostore in nam jih pošljete/pokažete ter pripnete kvadraturo prostorov.

Seveda je treba vedeti tudi ali želimo prostore predvsem ogrevati prostor ali zgolj hladiti, ali pa oboje.

Spodnja tabela naj vam služi za to, da lahko ocenite kako močno napravo potrebujete za velikost prostora, ki ga imate:

Close
Go top